CO2 meter - WL1030 -
- Meet de CO2 concentratie in ruimtes
- Op de LCD display kan je de CO2 concentratie, temperatuur, vochtigheid aflezen
- Als de CO2 concentratie te hoog wordt zal een hoorbaar en zichtbaar alarm afgaan.
- Incl. voedingsadapter
Referentie | WL1030 |
---|---|
EAN code | 4029665610306 |
Merk | UNI-T |
Zolang de voorraad strekt | Nee |
TECHNICAL DATA
- Dimensions: 94 x 145 x 50 mm
- Power supply: Power supply (included)
- Temperature range: 0 ° C - 50 ° C / 32 ° F to 122 ° F
- Temperature resolution: 0,1 ° C
- Humidity range: 20% - 95% RH
- Humidity resolution: 1%
- Operating temperature: 0 ° C to 50 ° C / 32 ° F to 122 ° F <95%, non-condensing
CO2
- Measuring range: 400 - 5000
- PPM Resolution: 1 PPM
- Accuracy: +/- 5% + 50PPM
- Warm-up time: 1 minute
Display range
- CO2: 400 (≤ 400PPM) HI (≥ 5000PPM)
- Temperature: LO (≤ 0 ° C / 32 ° F) .HI (≥ 50 ° C / 122 ° F).
- Humidity: 20% (≤ 20%) 95% (≥ 95%)
Standard settings
- CO2 alarm: low -400, high 2000RH%
- Alarm: Low 35%, High 70%.
- CO2 audible alarm: Off
- Temperature: ° C
- Display brightness level: high
CO2 levels and guidelines
Below are some general CO2 reference levels:
400~600ppm
Background (normal) outside air level.
600~1.000ppm
Typical level for occupied spaces with good air circulation.
1.000~1.500ppm
Start ventilation of the room.
1.500~2.000ppm
Level associated with complaints of drowsiness and bad air.
Ventilation recommended!
2.000~5.000ppm
Level associated with headache, drowsiness and stagnant, stale, congested air. Poor concentration, loss of attention, increased heart rate and mild nausea can also occur. Ventilation highly recommended!
> 5.000 ppm
Exposure can lead to severe oxygen starvation, which can lead to permanent brain damage, coma and death. Requires immediate ventilation!
* Ondanks een zeer uitgebreid voorraadsysteem, is het mogelijk dat de voorraadstatus niet overeenstemt met de actuele voorraad. Aarzel niet ons te contacteren, indien u zekerheid wenst over de beschikbaarheid.
** De weergegeven foto bij de producten kan verschillen van het eigenlijke product.